Η πρώτη εικόνα του Sigma 24-70mm f/2 DG OS HSM;


Η πρώτη εικόνα του Sigma 24-70mm f/2 DG OS HSM;

Η ιστοσελίδα Canon Watch παρουσίασε την πρώτη φωτογραφία του φημολογούμενου νέου θαύματος της Sigma, του zoom φακού για Full Frame μηχανές, Sigma 24-70 f/2 DG OS HSM. Αν και η αυθεντικότητα της εικόνας ελέγχεται, φανταζόμαστε ότι ο νέος φακός θα δείχνει κάπως έτσι.
Μετά τη βόμβα της ιαπωνικής εταιρείας με την παρουσίαση του Sigma 18-35mm F/1.8 DC HSM, του πρώτου zoom φακού για APS-C μηχανές με σταθερό διάφραγμα 1.8, φαίνεται ότι μία νέα βόμβα θα σκάσει μέχρι το τέλος του έτους.
Αναμένουμε να δούμε αν οι Canon και Nikon σκοπεύουν να ακολουθήσουν την Sigma. Το σίγουρο είναι ότι το f/2.8 σε λίγο καιρό ίσως πάψει να είναι το μέγιστο διάφραγμα για zoom φακούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sigma Sigma Lenses

Πηγή:

canonwatch
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!