Έρχεται νέος prime φακός στα 85mm στην σειρά Art της Sigma;


Έρχεται νέος prime φακός στα 85mm στην σειρά Art της Sigma;

Εκτός του αναμενόμενου Zeiss Otus 1.4/85mm μία νέα φήμη αναφέρει ότι η Sigma ετοιμάζει ακόμα ένα prime φακό.

Στην σειρά Art και δίπλα στους εντυπωσιακούς Sigma 35mm F1.4 DG HSM και Sigma 50mm F1.4 DG HSM είχαμε ακούσει ότι έρχεται να προστεθεί ο Sigma 24mm f/1.4 DG HSM.

Νέα φήμη όμως αναφέρει ότι μέσα στο καλοκαίρι και λίγο πριν την Photokina θα δούμε και ένα νέο Sigma 85mm F1.4 DG HSM. Τα 85mm είναι από τα πιο αγαπημένα εστιακά μήκη για τους φωτογράφους πορτρέτου και μένει να δούμε αν η ιαπωνική εταιρεία θα μας δώσει ακόμα μία φορά κάτι εξαιρετικό που θα βάλει δύσκολα σε Nikon και Canon.

Επιπλέον η ίδια πηγή αναφέρει και την κυκλοφορία ενός νέου υπερ-τηλεφακού 300-600mm, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα ανακοινωθεί ακριβώς.

Όπως και να έχει το pttl.gr θα είναι καθημερινά, εδώ, μαζί σας, όλο το καλοκαίρι για να σας μεταφέρει όποιες νέες πληροφορίες αναδυθούν σχετικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

CanonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Η Sigma έχει πάρει φωτιά τον τελευταίο καιρό…Μόνο ποιοτικούς φακούς…Μπράβο..

  • #
    1

    Θα ήθελα τη γνώμη σας για το τι να επιλέξω μεταξύ|: Sigma 50mm F1.4 DG HSM Art και Tamron 45mm f/1.8 VC (για Nikon). Πήγα για να αγοράσω τον πρώτο αλλά ο πωλητής μου εθείασε τον δεύτερο.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!