Έρχεται κάτι πολύ σημαντικό από τη Sigma;


Έρχεται κάτι πολύ σημαντικό από τη Sigma;

Η Sigma Πολωνίας έχει δημιουργήσει μία νέα ιστοσελίδα, στην οποία εμφανίζεται ένα ρολόι το οποίο μετράει αντίστροφα.
Μένουν περίπου τρεις ημέρες μέχρι την ώρα 0, στην οποία από ότι φανταζόμαστε η Sigma πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο προϊόν, με μεγάλη πιθανότητα να είναι η πρώτη της mirrorless φωτογραφική μηχανή, αλλά χωρίς να αποκλείουμε την ανακοίνωση ενός νέου επαναστατικού φακού.
Η Sigma είναι αγαπητή σε πολλούς εκτός από τους φακούς της και για τους αισθητήρες Foveon που έχει αναπτύξει και οι οποίοι έχουν υψηλή απόδοση. Μένει να δούμε στην περίπτωση που θα ανακοινωθεί μία νέα φωτογραφική μηχανή, αν θα στηριχτεί στην ήδη υπάρχουσα τεχνολογία της Sigma, ή αν η ιαπωνική εταιρεία θα ακολουθήσει άλλους κατασκευαστές σε κάποιο υπάρχον σύστημα, όπως το Micro Four Thirds ή το NEX σύστημα της Sony.
Εσείς τι θα θέλατε να δείτε από τη Sigma;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Rumors Sigma

Πηγή:

photorumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!