Mirror-less ψηφιακή μηχανή και από την Sigma;


Mirror-less ψηφιακή μηχανή και από την Sigma;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mirrorlessrumors η Sigma ετοιμάζει την δική της Mirror-less ψηφιακή μηχανή.  Η πηγή της ιστοσελίδας είναι το ιαπωνικό περιοδικό “Impress Japan”.  Σε περίπτωση που η φήμη επαληθευτεί και με την Polaroid ήδη να φημολογείται όπως είδαμε εδώ ότι θα πάρει μέρος στον mirror-less πόλεμο, βλέπουμε ότι όλες οι εταιρείες κατασκευής φωτογραφικών μηχανών θέλουν ένα κομμάτι από την πίτα μίας αγοράς που από ότι φαίνεται τα επόμενα χρόνια θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Mirrorless Digital Cameras Sigma
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!