Νέα ασπρόμαυρα φωτογραφικά φιλμ από τη Silberra


Νέα ασπρόμαυρα φωτογραφικά φιλμ από τη Silberra

Δυναμικά συνεχίζουν τα project που έχουν σκοπό να διατηρήσουν το φωτογραφικό φιλμ στην αγορά και αυτή τη φορά τα καλά νέα έρχονται από τη Ρωσία.

Η εταιρεία Silberra (που υπάρχει στο χώρο από το 2009) παρουσιάζει μέσω της πλατφόρμας Indiegogo μία νέα σειρά ασπρόμαυρων φιλμ, τα Silberra PAN films (ISO160, ISO100 και ISO50) και σε περιορισμένες ποσότητες τα Silberra PAN200 και Silberra Ultima200 (ISO200). Τα συγκεκριμένα φιλμ είναι για φορμά 35mm και για το φορμά των 120 και βασίζονται σε emulsions της Agfa.

Επιπλέον έχουμε την σειρά Silberra ORTA, τα οποία βρίσκονται στο δοκιμαστικό στάδιο, βασισμένα σε νέα emulsion και τα οποία θα είναι διαθέσιμα για φορμά 35mm και 120, αλλά και για μηχανές από 4″x5″ μέχρι 8″x10″.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε κάποια από τα παραπάνω φιλμ μέσω της Idiegogo από τα 15 δολάρια, με εκτιμώμενη περίοδο παραλαβής από τον Ιανουάριο του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

films Silberra Silberra films
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!