Η Silverfleet Capital επενδύει στην Phase One


Η Silverfleet Capital επενδύει στην Phase One

Η Δανική εταιρεία κατασκευής μηχανών μεσαίου φορμά και ανάπτυξης λογισμικού Phase One φαίνεται ότι αλλάζει χέρια.

Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή επενδυτική εταιρεία Silverfleet Capital, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι σκοπεύει να επενδύσει στην Phase One. Η συγκεκριμένη κίνηση θα παρέχει πόρους στην Phase One ώστε να αναπτυχθεί.
Ο CEO και μεγαλομέτοχος της Phase One, Henrik Håkonsson, θα παραμείνει στη θέση του και ένα στέλεχος από την Silverfleet Capital, ο Gareth Whiley, θα προστεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την συμφωνία δεν αποκαλύφθηκαν αν και η ιστοσελίδα PhotoRumors αναφέρει ότι η Silverfleet Capital θα αποκτήσει το 60% των μετοχών της Phase One.

Να θυμίσουμε ότι το 2011 η Blackstone απέκτησε το 44% της Leica Camera και η Ventizz Capital εξαγόρασε τη Hasselblad.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Phase One

Πηγή:

silverfleetcapital
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!