Skypixel 2017: Ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές για τις καλύτερες εικόνες από drone


Skypixel 2017: Ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές για τις καλύτερες εικόνες από drone

Η DJI ανακοίνωσε τους μεγάλους νικητές του ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας για εικόνες που έχουν ληφθεί με την βοήθεια drones.

Φέτος συμμετείχαν 40.000 φωτογράφοι από 141 χώρες.

Μεγάλος νικητής του Skypixel 2017 είναι ο Γάλλος Florian Ledoux, με την εικόνα Above the polar bear. Η φωτογραφία του δείχνει μία πολική αρκούσα στο Nunavu της Γροιλανδίας, να μετακινείται σε κομμάτια πάγου. Η λήψη του έγινε με ένα DJI Phantom 4 Pro.

Ο Florian κέρδισε έπαθλα αξίας 15.100 δολαρίων, ανάμεσα στα οποία ένα DJI Inspire 2, ένα iPhone X και μία Nikon D850!

O νικητής στην κατηγορία Landscape (τοπίο), στην κατηγορία των επαγγελματιών είναι ο Zay Yar Lin, με λήψη Sun’s Up, Nets Out, η οποία απεικονίζει ένα ψαρά στη λίμνη Inle της Μιανμάρ.

Στην ίδια κατηγορία αλλά στην ερασιτεχνική κατηγορία νικητής είναι ο Trung Pham με τη φωτογραφία Lobsters Farm. Πρόκειται για μία εικόνα που έγινε με το DJI Phantom 4 Pro και δείχνει φάρμες για αστακούς στην περιοχή Phu Yen του Βιετνάμ.

Περνάμε στην κατηγορία Πορτραίτου, όπου στην κατηγορία επαγγελματιών νικητής είναι η Petra Leary. Η λήψη με το DJI Mavic Pro έχει γίνει στη Νέα Ζηλανδία και δείχνει νεαρούς να παίζουν μπάσκετ.

Στην ίδια κατηγορία και στην ερασιτεχνική κατηγορία νικητής είναι ο cocoanext με τη λήψη Dancer. Τραβηγμένη με το DJI Mavic Pro απεικονίζει μία χορεύτρια από ψηλά, σε μία αυλή της Σαγκάης.

Περνάμε στη κατηγορία Story, όπου στην επαγγελματική κατηγορία νικητής είναι ο 在那片更高的天空 με τη σειρά εικόνων The Land of the Earth. Πρόκειται για αφηρημένες εικόνες που αποκαλύπτουν την μόλυνση από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι λήψεις έγιναν με DJI Phantom 4 Pro. Δείτε τις υπόλοιπες εικόνες του εδώ.

Τέλος έχουμε τον νικητή στην ίδια κατηγορία από την πλευρά των ερασιτεχνών. Είναι ο 水庆华 με λήψεις από τους ψαράδες στον ποταμό Inu της Μιανμάρ. Οι λήψεις έχουν γίνει με το DJI Mavic Pro και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Δείτε τους υπόλοιπους νικητές των κατηγοριών αλλά και τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Skypixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!