Skypixel Photo Contest 2015, μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας για λήψεις με drones


Skypixel Photo Contest 2015, μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας για λήψεις με drones

Η κατάθεση των συμμετοχών στον Skypixel Photo Contest 2015 μπορεί να γίνει μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2015. Απαραίτητη είναι η εγγραφή στη Skypixel, ενώ για όσους συμμετέχοντες είναι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να υπάρχει η άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Τα έπαθλα είναι μεγάλα, με τον μεγάλο νικητή να παίρνει ένα DJI Inspire 1, ενώ στους χορηγούς των επάθλων συμμετέχουν και οι Adobe, Huawei και Zeiss.

O διαγωνισμός έχει δύο κατηγορίες, μία για τους επαγγελματίες και μία για τους ενθουσιώδεις χρήστες, οι οποίες έχουν τρεις υπο-κατηγορίες: Beauty (ομορφιά), Drones in Use (Drones σε χρήση), Unique Dronies (μοναδικές selfies με drone). Επιπλέον θα δοθεί και βραβείο κοινού. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 7 Ιανουαρίου 2016.

Κάθε φωτογραφία πρέπει να έχει ληφθεί μέσα στο 2015 και να είναι μέχρι 5ΜΒ για την επαγγελματική κατηγορία και 2MB για την κατηγορία των ενθουσιωδών χρηστών.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με όσες φωτογραφίες θέλει, αλλά πάντα στην ίδια μεγάλη κατηγορία.

Ήδη έχουμε μερικές συμμετοχές από την Ελλάδα. Αν θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Skypixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!