Sliders, μετατρέπει ΔΩΡΕΑΝ οποιαδήποτε συσκευή iOS σε ψηφιακή κορνίζα


Sliders, μετατρέπει ΔΩΡΕΑΝ οποιαδήποτε συσκευή iOS σε ψηφιακή κορνίζα

Το προτιμότερο θα ήταν οι χρήστες της εφαρμογής να είναι εγγεγραμμένοι και να έχουν λογαριασμό στο Flickr.

Ακόμη όμως και χρήστες που δεν είναι κάτοχοι λογαριασμού Flickr και δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν, έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν την εφαρμογή έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίσει φωτογραφίες σύμφωνα με την αρέσκειά τους, καθορίζοντας κάποιες λέξεις-κλειδιά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φωτογραφίες να βρίσκονται σε κατάσταση public.

Με την εφαρμογή Sliders ένα iPad μετατρέπεται σε μια πανέμορφη ψηφιακή κορνίζα, η οποία εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εργαλείο παρουσίασης από φωτογράφους και ερασιτέχνες, έχει τη δυνατότητα να δείχνει τις πιο όμορφες φωτογραφίες σας και αγαπημένες οικογενειακές στιγμές.

Το μέγεθος της εφαρμογής είναι 4.2 MB και διατίθεται στην Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα.

Η εφαρμοφή είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ έως την 1η Ιουλίου 2015 (μετά η τιμή της θα ανέρχεται στα 0,74 ευρώ) στο iTunes App Store και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

iOS iOS Apps Sliders

Πηγή:

PhotographyBlog
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!