SLIK LITE: η πρώτη σειρά τριποδιών με ενσωματωμένο LED


SLIK LITE: η πρώτη σειρά τριποδιών με ενσωματωμένο LED

Η εταιρεία κατασκευής τριποδιών SLIK παρουσιάζει τη νέα σειρά SLIK LITE.

Η νέα σειρά αποτελείται από πέντε τριπόδια, τρία από αλουμίνιο και δύο από ανθρακονήματα. H καινοτομία των νέων τριποδιών είναι ότι στη βάση της κεντρικής κολώνας υπάρχει ένα αποσπώμενο LED φως, το οποίο επιτρέπει στο φωτογράφο να μπορεί να στήνει εύκολα τον εξοπλισμό του, ακόμα και σε σκοτεινό περιβάλλον.

SLIK-LITE-Carbon

Τα τρία τριπόδια αλουμινίου είναι τα LITE AL-420, LITE AL-420M, LITE AL-420S. Και τα τρία έχουν πόδια που αποτελούνται από 4 τμήματα. Μπορούν να σηκώσουν μέχρι 2 κιλά και η διαφορά τους είναι στο ύψος που φτάνουν, στο βάρος τους και στο πόσο μαζεύουν.

Το LITE AL-420 φτάνει σε ύψος τα 153 εκατοστά και το χαμηλότερο ύψος του είναι τα 17 εκατοστά, ενώ μαζεύει στα 42 εκατοστά. Ζυγίζει 1 κιλό και κοστίζει 140 δολάρια.

Το LITE AL-420M φτάνει σε ύψος τα 124 εκατοστά και το χαμηλότερο ύψος του είναι τα 16.7 εκατοστά, ενώ μαζεύει στα 17 εκατοστά. Ζυγίζει 907 γραμμάρια και κοστίζει 120 δολάρια.

Το LITE AL-420S φτάνει σε ύψος τα 101 εκατοστά και το χαμηλότερο ύψος του είναι τα 15.7 εκατοστά, ενώ μαζεύει στα 31 εκατοστά. Ζυγίζει 771 γραμμάρια και κοστίζει 100 δολάρια.

SLIK-LITE-1

Τα τριπόδια από ανθρακονήματα της νέας σειράς μπορούν να να σηκώσουν βάρος μέχρι 3 κιλά.

Το LITE CF-422 έχει πόδια 4 τμημάτων, φτάνει σε ύψος τα 178 εκατοστά και το χαμηλότερο ύψος του είναι τα 19.5 εκατοστά, ενώ μαζεύει στα 47 εκατοστά. Ζυγίζει 1.08 κιλά και κοστίζει 330 δολάρια.

Το LITE CF-522 έχει πόδια 5 τμημάτων, φτάνει σε ύψος τα 146 εκατοστά και το χαμηλότερο ύψος του είναι τα 17.78 εκατοστά, ενώ μαζεύει στα 37 εκατοστά. Ζυγίζει 1.04 κιλά και κοστίζει 300 δολάρια.

Μπορείτε να βρείτε τα τριπόδια SLIK LITE εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

SLIK SLIK LITE SLIK Tripods Tripods

Πηγή:

SLIK
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!