SLO: Μία φιλμάτη φωτογραφική μηχανή φτιαγμένη σε 3D εκτυπωτή


SLO: Μία φιλμάτη φωτογραφική μηχανή φτιαγμένη σε 3D εκτυπωτή

Οι 3D εκτυπωτές κάνουν εδώ και αρκετό καιρό φοβερά πράγματα και η φωτογραφική μηχανή SLO είναι ένα από αυτά.

Η SLO (Squintin‘, lookin‘, doin‘), δημιουργία του Amos Dudley είναι μία μηχανή που εκτυπώνεται σε εκτυπωτή και φωτογραφίζει σε film.

O Amos έφτιαξε τη μηχανή και τον φακό της στον 3D εκτυπωτή του και διαθέτει δωρεάν τα σχέδια αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει να την φτιάξει.

slo-1

slo-2

slo-3

slo-4

Φυσικά η ποιότητα δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο, αλλά αν αναλογιστούμε ότι και ο φακός έχει γίνει σε 3D εκτυπωτή τότε μάλλον είναι ικανοποιητική.

slo-5

slo-6

Διαβάστε για το project SLO εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Cameras Film photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!