Μεγάλος Διαγωνισμός από τη SLRLounge και το Fundy για μία Sony a7R II


Μεγάλος Διαγωνισμός από τη SLRLounge και το Fundy για μία Sony a7R II

Εκτός του μεγάλου διαγωνισμού του pttlgr και η ιστοσελίδα SLRLounge διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό.

Η SLRLounge σε συνεργασία με την εταιρεία που βγάζει το λογισμικό Fundy Software (ιδανικό για τη δημιουργία ψηφιακών album) θα κληρώσει μία επαγγελματική mirrorless μηχανή, Sony a7R II.

Ο τυχερός που θα κερδίσει τη μηχανή, θα κερδίσει και ένα online σεμινάριο από τους Pye και Andrew “Fundy” Funderburg. Πριν πάει στο τυχερό νικητή η μηχανή θα ταξιδέψει στη Νότιο Γαλλία και θα χρησιμοποιηθεί στο ταξίδι του Andrew “Fundy” Funderburg για να καταγράψει το ταξίδι του για την δημιουργία ενός πορτραίτου που θα αντιγράφει το πορτραίτο ενός προγονού του φωτογράφου από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όπως και στο δικό μας διαγωνισμό έχετε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να κερδίσετε τη μηχανή.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό, μέχρι τις 22 Ιουλίου, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Giveaways Sony a7R II
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!