Blind Test για τις κάμερες 5 smartphones, δείτε ποιο είναι το καλύτερο


Blind Test για τις κάμερες 5 smartphones, δείτε ποιο είναι το καλύτερο

Η λήψη φωτογραφιών με smartphone, ακόμα και από επαγγελματίες φωτογράφους, είναι πλέον μία ειδική κατηγορία στη φωτογραφία.

Οι δυνατότητες των καμερών των σύγχρονων smartphones έχουν ισοπεδώσει τις πωλήσεις των compact φωτογραφικών μηχανών και πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το smartphone τους για να εκφραστούν δημιουργικά.

Ποιο όμως από τα κορυφαία smartphone έχει την καλύτερη κάμερα;

Ο Marques Brownlee του MKBHD τεστάρει, πλάι πλάι, πέντε από τα θεωρητικά κορυφαία smartphones της αγοράς αναφέροντας ότι οι διαφορές τους πλέον είναι πολύ μικρές και σε ένα blind test σας προκαλεί να διαλέξετε ποιο θα βάζατε εσείς στην κορυφή.

Τα OnePlus 3T, iPhone 7+, Google Pixel XL, Samsung Galaxy S8 και LG G6 διαγωνίζονται για τα μάτια σας μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Πέταξα την Χάζελμπλατ των 100 ΜΡ που είχα, πήρα ένα σματρφόν και ησύχασα επιτέλους! Η ποιότητα εικόνας κάτι το συγκλονιστικό! Καμία παραμόρφωση, ούτε θόρυβος, ούτε χρωματικές εκτροπές ακόμα και σε Α3 μεγέθυνση! Ποιές Νίκον, ποιές Κάνον, ποιά Φούτζιφιλμ, ποιά Χάζελμπλαντ και ποιό μεσαίο φορμά; Πετάξτε όλοι σας τις μηχανές και αγοράστε σμάρτφον μόνο για φωτογραφίες. Δε θα μετανιώσετε!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!