Η εφαρμογή Camera Awesome της SmugMug διαθέσιμη και για Android


Η εφαρμογή Camera Awesome της SmugMug διαθέσιμη και για Android

Περίπου 1.5 χρόνο χρειάστηκε η ιστοσελίδα SmugMug να ετοιμάσει την έκδοση της δημοφιλούς της εφαρμογής για smartphones, Camera Awesome, για λειτουργικό Αndroid.

Η ομάδα που ανέλαβε το έργο δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, σε σχέση με την αντίστοιχη έκδοση για iOS, λόγω των πολλών διαφορετικών μοντέλων smartphones που κυκλοφορούν με Android. Παρόλα αυτά κατάφεραν επιτέλους να έχουν την εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play.
Η εφαρμογή Camera Awesome είναι μία φωτογραφική εφαρμογή με πάρα πολλά στοιχεία. Προσφέρει λειτουργίες συνεχούς λήψης, time lapse, πανόραμα, δυνατότητα ενεργοποίησης πλέγματος (κανόνας των τρίτων), αναγνώριση και ανίχνευση προσώπων, ρύθμιση της έκθεσης, της ισορροπίας λευκού και του ISO και δυνατότητα κοινοποίησης των φωτογραφιών και videos σε Facebook, Twitter, Sinaweibo, Google+, Instagram, Photobucket, Picasa, Tumblr, YouTube και Flickr.
Επίσης δίνει την δυνατότητα στον χρήστη της να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα πάνω από 100 φίλτρα που έχει στην βάση δεδομένων της αλλά και να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες, είτε να χρησιμοποιήσει την αυτόματη λειτουργία “Awesomize”.
Η εφαρμογή Camera Awesome έχει τιμή 2.23 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε για Android εδώ.
Για iOS μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!