Η Snapchat φέρεται να απέρριψε πρόταση εξαγοράς από τη Facebook αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων


Η Snapchat φέρεται να απέρριψε πρόταση εξαγοράς από τη Facebook αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε δει στο pttl.gr την εφαρμογή συνομιλιών Snapchat, η οποία μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας με τους φίλους μας κατά την διάρκεια των συνομιλιών μας για όσο χρονικό διάστημα θέλουμε εμείς.
Είχαμε πει και τότε ότι η Snapchat είχε ραγδαία ανάπτυξη και η αξία της εκείνη τη στιγμή υπολογίζονταν στα 70 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με πηγές της The Wall Street Journal η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή πρόσφατα απέρριψε πρόταση εξαγοράς από την Facebook, αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο 23χρονος CEO της Snapchat, Evan Spiegel, θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω μόνη της και εκτός της Facebook φέρεται να έχει απορρίψει και πρόταση επένδυσης 200 εκατομμυρίων δολαρίων από τον κινεζικό κολοσσό Tencent Holdings. Μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι ότι η Facebook είναι η δεύτερη φορά που προσπαθεί να αποκτήσει την Snapchat, με την πρώτη προσφορά να είναι στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, όσο δηλαδή είχε κοστίσει στη Facebook η αγορά της Instagram.
Η εταιρεία πίσω από την Snapchat τον Ιούνιο που μας πέρασε έφτασε ως αξία τα 800 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τρεις μήνες μετά ανακοίνωσε ότι τα μηνύματα που στέλνονται με την εφαρμογή ξεπέρασαν ημερησίως τα 350 εκατομμύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apps Facebook Snapchat
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!