Το SoloCam είναι ένα selfie stick με ενσωματωμένο μικρόφωνο


Το SoloCam είναι ένα selfie stick με ενσωματωμένο μικρόφωνο

Το νέο αυτό selfie stick, διαθέτει High Definition μικρόφωνο που συνδέεται στο smartphone σας μέσω bluetooth. Όταν συνδυαστεί με ένα smartphone που κάνει λήψη βίντεο σε υψηλή ανάλυση, τότε μετατρέπεται σε ένα εργαλείο δημιουργίας σχεδόν επαγγελματικών βίντεο.

Για να γίνουν όλα αυτά εφικτά, θα πρέπει να εγκατασταθεί στο smartphone η αντίστοιχη εφαρμογή, η οποία αναλαμβάνει την ενίσχυση του ήχου και διαμοιρασμό των βίντεο, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση. Στην εφαρμογή συμπεριλαμβάνονται λειτουργίες όπως autocue, karaoke και ειδικά εφέ. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη για λογισμικά iOS και android, ενώ ο χειρισμός της μπορεί να γίνει από ένα joystick που βρίσκεται στη λαβή του SoloCam.

Η λαβή του SoloCam είναι διπλή για πιο στιβαρό πιάσιμο, ο βραχίονας μπορεί και περιστρέφεται 180 μοίρες για να είναι εύκολη η αλλαγή θέσης της κάμερας και τέλος, για να είναι εύκολη η μεταφορά του, ο βραχίονας μπορεί να διπλώσει. Έχει βάρος 280 γραμμάρια και εκτός από smartphone, μπορεί να χρησιμοποιηθεί GoPro ή κάμερα. Στις περιπτώσεις όμως που θα χρησιμοποιηθεί GoPro ή κάμερα, η σύνδεση με το μικρόφωνο γίνεται μέσω καλωδίου.

Το SoloCam κοστίζει 49 δολάρια και μπορείτε να το παραγγείλετε από την πλατφόρμα Indiegogo.

solocam-2

solocam-3

solocam-5

solocam-4

solocam-6

solocam-7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

SoloCam
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!