Νέος Sony 18-110mm για λήψη video με Super 35mm και APS-C μηχανές


Νέος Sony 18-110mm για λήψη video με Super 35mm και APS-C μηχανές

Η Sony παρουσιάζει τον δεύτερο της φακό με Smooth Motion Optics (SMO), ειδικά για λήψη videos με μηχανές που έχουν αισθητήρα Super 35mm και APS-C.

O νέος φακός Sony E PZ 18-110mm (27mm – 165mm σε 35mm format), F4 G OSS (SELP18110G) προσφέρει 6.1x zoom και είναι κατάλληλος για μηχανές που κάνουν λήψη video σε ανάλυση 4K.

Κατασκευασμένος από 18 οπτικά στοιχεία σε 15 group, μεταξύ των οποίων 6 ασφαιρικά και 3 ED (Extra-low Dispersion), ο νέος φακός διαθέτει διάφραγμα 7 λεπίδων και είναι εξοπλισμένος με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης (OSS) για πιο σταθερές λήψεις στο χέρι. Επιπλέον η τεχνολογία Smooth Motion Optics (SMO) μειώνει στο ελάχιστο το focus breathing (την μη ηθελημένη αλλαγή της εστίασης κατά τη χρήση του zoom).

Ο Sony E PZ 18-110mm F4 G OSS διαθέτει τρία δαχτυλίδια για τη ρύθμιση διαφράγματος, εστίασης και zoom, έχει σώμα ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ζυγίζει 1.105 γραμμάρια ενώ είναι συμβατός με τους τηλεμετατροπείς SEL14TC και SEL20TC.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο, στη τιμή των 4.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Sony Sony Lenses

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!