Η SonyAlphaRumors κληρώνει ένα φακό Sony 24-105mm FE


Η SonyAlphaRumors κληρώνει ένα φακό Sony 24-105mm FE

Η ιστοσελίδα SonyAlphaRumors διοργανώνει μεγάλη κλήρωση και χαρίζει σε ένα τυχερό ένα φακό για Full Frame μηχανές της Sony.

O διαγωνισμός είναι για όλο τον κόσμο, αν και όσοι είναι εκτός Η.Π.Α. θα πρέπει να πληρώσουν το κόστος αποστολής και τυχόν φόρους (ο φακός θα έρθει από το κατάστημα B&H).

Για να πάρετε μέρος μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες συμμετοχής, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Giveaways Lenses Sony Sony Lens
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!