Αναβάθμιση Firmware για τις Sony A7 και Sony A7R


Αναβάθμιση Firmware για τις Sony A7 και Sony A7R

Η νέα έκδοση 1.10 για την Sony A7 προσφέρει τις εξής βελτιώσεις:
– Παροχή υποστήριξης για τον φακό SEL70200G:
– Παρέχει υποστήριξη για τη λειτουργία “Fast Hybrid AF”. Θα παρέχει επίσης μελλοντικά υποστήριξη για φακούς E-mount που είναι συμβατοί με Fast Hybrid AF.
– Προσθέτει λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του “Κουμπιού κρατήματος εστίασης”.
– Μείωση του χρόνου εκκίνησης: Ο χρόνος εκκίνησης έχει μειωθεί στις περιπτώσεις που η κάμερα ενεργοποιείται αμέσως μετά την απενεργοποίησή της.
– Βελτίωση της ποιότητας εικόνας
Παρέχει υποστήριξη για πρόσθετες εφαρμογές “Play Memories Camera Apps” και πρόσθετες δυνατότητες για εφαρμογές που υποστηρίζονταν προηγουμένως:
– Παρέχει υποστήριξη για τις εφαρμογές “Liveview Grading” και “Smooth Reflection”.
– Παρέχει υποστήριξη για τη δυνατότητα ομαλής αυτόματης έκθεσης στην εφαρμογή “Time-lapse”, έκδοση 2.00 και νεότερη.
Θα βρείτε το νέο Firmware για την Sony A7:
– για Windows εδώ
– για Mac OS εδώ

Η νέα έκδοση 1.10 για την Sony A7R μειώνει τον χρόνο ενεργοποίησης της μηχανής όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή Smart Remote Control.
Θα βρείτε το νέο Firmware για την Sony A7R:
– για Windows εδώ
– για Mac OS εδώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!