Αναβάθμιση Firmware για τη Sony a9


Αναβάθμιση Firmware για τη Sony a9

Διαθέσιμη είναι η νέα έκδοση Firmware για τη mirrorless Full Frame μηχανή Sony a9.

To nνέο Firmware, έκδοση 1.10 προσφέρει τις εξής βελτιώσεις:
– Υποστηρίζει τη λειτουργία “Eye AF” για φακούς A-mount μέσω του προσαρμογέα τοποθέτησης LA-EA3*1
– Διορθώνει το σφάλμα κατά το οποίο τα αρχεία RAW ενδέχεται να εξαφανίζονται όταν χρησιμοποιούνται οι κάρτες μνήμης SDXC ή microSDXC σε συγκεκριμένα smartphone *2
– Βελτιώνει την ποιότητα εικόνας και τη συνολική σταθερότητα της μηχανής

*1: Αυτή η λειτουργία προορίζεται μόνο για φακούς A-mount που μπορούν να προσαρμοστούν στην λήψη με παρακολούθηση AF-C στα 8 ή 10 fps (το μέγιστο).
Δείτε εδώ για λεπτομέρειες.
*2: Η εγγραφή δεδομένων Raw με τον φακό ILCE-9 και υλικολογισμικό Έκδ. 1.00 ή 1.01 μπορεί να εξαφανιστεί. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων δεδομένων raw, ακόμη κι αν ενημερώσετε το λογισμικό συστήματος σε Έκδ. 1.10.

Θα βρείτε το νέο Firmware εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Firmware Updates Sony Sony a9
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!