Η Fujifilm X-T4 θα έχει σταθεροποιητή και video 6K 60p;

H ιστοσελίδα FujiRumors δημοσίευσε ένα άρθρο με τις πρώτες φήμες για την επερχόμενη Fujifilm X-T4.

Σύμφωνα με ένα αναγνώστη στο Facebook group για τις Fujifilm X-T μία αξιόπιστη πηγή από τη Fujifilm τον ενημέρωσε ότι η Fujifilm X-T4 θα έχει σταθεροποιητή στο σώμα (IBIS).

Επιπλέον μία σημαντική είδηση είναι ότι θα μπορεί να βγάζει βίντεο 6Κ στα 60p και στα 10bit, με καταγραφή εσωτερικά, στην κάρτα μνήμης.

Ακόμα το σώμα της θα είναι περίπου 9 χιλιοστά πιο παχύ και θα είναι πιο βαριά κατά 140 γραμμάρια.

Φυσικά πρόκειται για φήμες που μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν. Αναμένουμε η νέα μηχανή να ανακοινωθεί προς το τέλος του 2020.

Εμείς από τη μεριά μας θεωρούμε ότι το IBIS είναι μία τεχνολογία που θα μας άρεσε να δούμε στη νέα μηχανή, ενώ η ανάλυση 6K στο βίντεο δεν είναι κάτι που αν δεν υπήρχε θα μας προβλημάτιζε.

Πως σας φαίνονται τα παραπάνω;

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!