Sony: Ανακοίνωσε την γρηγορότερη μνήμη SD παγκοσμίως


Sony: Ανακοίνωσε την γρηγορότερη μνήμη SD παγκοσμίως

Η Sony ανακοίνωσε την νέα και γρηγορότερη παγκοσμίως κάρτα SD μνήμης την SF-G Series UHS-II με χωρητικότητα μέχρι τα 128GB.

Η νέα SF-G Series UHS-II SD μνήμη είναι ειδικά σχεδιασμένη για 4K Ultra HD ,Full HD βίντεο και για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες με ταχύτητα εγγραφής που φτάνει στα 299 MB/s και μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς τα 300 MB/s.

Η νέα SF-G Series UHS-II SD είναι σχεδιασμένη για DSLR και mirroless μηχανές.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας SF-G Series UHS-II SD είναι η προστασία τόσο σε υψηλές θερμοκρασίες αλλά και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι ότι δεν επηρεάζεται από τις X-ray ακτινοβολίες, είναι ανθεκτική σε περίπτωση κρούσης και αδιάβροχη.

Μαζί της θα δίνεται το λογισμικό ανάκτησης File Rescue που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επαναφέρει χαμένα αρχεία.

Η SF-G Series UHS-II SD θα είναι διαθέσιμη στα 32GB, 64GB και 128GB τον Μάρτιο του 2017.

Μαζί με την ανακοίνωση της μνήμης SD SF-G Series UHS-II, η Sony ανακοίνωσε το πρώτο γρήγορο αναγνώστη καρτών (memory card reader), το μοντέλο MRW-S1 ιδανικό για την νέα SF-G Series UHS-II. Το μοντέλο MRW-S1 είναι σχεδιασμένο με την τεχνολογία SuperSpeed USB (USB3.1 Gen.1) το οποίο επιτρέπει την γρήγορη μεταφορά των αρχείων στον υπολογιστή.

Το νέο card reader θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Απρίλιο του 2017.

Οι τιμές για την SF-G Series UHS-II SD όσο και για το αναγνώστη καρτών(card reader) δεν ανακοινώθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sony
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!