Νέες πληροφορίες για την Full Frame mirrorless της Sony


Νέες πληροφορίες για την Full Frame mirrorless της Sony

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της ιστοσελίδας SonyAlphaRumors η Sony θα μας παρουσιάσει όχι μία, αλλά δύο Full Frame mirrorless μηχανές με E-mount.
Η μία θα έχει αισθητήρα 24 megapixels και η πιο ακριβή 36 megapixels. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Sony “δάνεισε” τους αισθητήρες των Nikon D800 και D600 στη Nikon και ίσως μιλάμε για τους ίδιους αισθητήρες.
Όσο αφορά τα σώματα των δύο μηχανών νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Sony δοκιμάζει 3 πρωτότυπα ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και μία μηχανή η οποία μοιάζει με τον σχεδιασμό των Olympus OMD, δηλαδή έχει το οφθαλμοσκόπιο στη μέση αντί για την άκρη.
Όπως έχουμε γράψει η Sony ετοιμάζει ένα μεγάλο event μέσα στον Οκτώβριο, οπότε αναμένουμε τις επόμενες ημέρες περισσότερες διαρροές σχετικά με τις νέες μηχανές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

SonyAlphaRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!