Η Sony παρουσιάζει το νέο ασύρματο Speedlight flash, Sony HVL-F45RM


Η Sony παρουσιάζει το νέο ασύρματο Speedlight flash, Sony HVL-F45RM

Το νέο της Speedlight flash ανακοίνωσε η Sony, το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου flash.

Το Sony HVL-F45RM έχει Guide Number 45 (105mm, 45 μέτρα, 100 ISO) και χρόνο επαναφόρτωσης μόλις 2.5 δευτερόλεπτα, με αυτονομία 210 λήψεων.

Επιπλέον έχει ειδική λάμπα LED για συνεχές φως και λήψη videos.

Το Sony HVL-F45RM διαθέτει ενσωματωμένη ραδιοσυχνότητα για απομακρυσμένο έλεγχο με εμβέλεια 30 μέτρων και μπορεί να ελέγχει (μέσω οπτικής επαφής ή ραδιοσυχνότητας) μέχρι και 5 ομάδες των τριών αντίστοιχων flashes.

Η κεφαλή του φυσικά και περιστρέφεται κατά 360 μοίρες προς τα αριστερά και δεξιά και ανεβαίνει κατά 150 μοίρες προς τα πάνω και 8 μοίρες προς τα κάτω, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε bounce για καλύτερη διάχυση της λάμψης. Ακόμα διαθέτει οθόνη LCD για την αλλαγή των ρυθμίσεων του.

Τέλος το σώμα του είναι ανθεκτικό σε υγρασία και σκόνη.

Το Sony HVL-F45RM αναμένουμε να είναι διαθέσιμο στην τιμή των 420 λιρών Αγγλίας από τον Μάρτιο.

Sony HVL-F45RM

Sony HVL-F45RM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Flashes Sony Sony Flashes

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!