Video από την καταστροφή του εργοστασίου της Sony στο Kumamoto


Video από την καταστροφή του εργοστασίου της Sony στο Kumamoto

Τον Απρίλιο του 2016 ένας πανίσχυρος σεισμός των 7 ρίχτερ χτύπησε την Ιαπωνία και το Kumamoto.

Στο Kumamoto βρίσκεται το εργοστάσιο της Sony, όπου παράγονται αισθητήρες εικόνες για φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, αισθητήρες που μπαίνουν στις μηχανές της εταιρείας αλλά πωλούνται και σε άλλες εταιρείες.

Η Sony χρειάστηκε σχεδόν ένα χρόνο να επαναφέρει το εργοστάσιο στην αρχική του λειτουργική κατάσταση.

Πρόσφατα σε επίσκεψη των δημοσιογράφων του περιοδικού Digital Photo Pro, η Sony πρόβαλε ένα video που δείχνει τη στιγμή του σεισμού και την καταγραφή των ζημιών.

Αν και κανένας εργαζόμενος δεν τραυματίστηκε παρόλα αυτά το εργοστάσιο είχε σοβαρές ζημιές. Ο προ-σεισμός των 6.2 ρίχτερ είχε ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό, αφού ο σεισμός των 7 ρίχτερ το βρήκε σχεδόν άδειο.

Η Sony κατάφερε να διορθώσει τις ζημιές και να συνεχίσει την παραγωγή των αισθητήρων εικόνας, τομέας στον οποίο στηρίζει πολλά από τα έσοδα της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!