Sony Live Production Tour 2014, έρχεται στην Αθήνα


Sony Live Production Tour 2014, έρχεται στην Αθήνα

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ariston BTS ΑΕ.

Η Ariston BTS ΑΕ σας προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά, στις 23 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο METROPOLITAN Athens για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του LIVE PRODUCTION.

Με τη συνεργασία της SONY Hellas και με τη βοήθεια των product managers των αντίστοιχων προϊόντων θα ενημερωθείτε για ό,τι νεότερο αφορά σε εξοπλισμό Live Production (camcorders, studio cams, video switcher, compact production set, video over IP, audio equipment κα).

Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να δοκιμάσετε τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας SONY, όπως το vision mixer MVS-3000, τη studio camera HSC-100RF, το AWS-750D Anycast Touch, BRC remote cameras, μερικά από τα camcorders της σειράς PMW, το NXL-IP55 για production video over IP, εξοπλισμό audio και Video Monitors (από τις σειρές LMD και PVM)

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210.98.100.30

Διεύθυνση Ξενοδοχείου Metropolitan Athens, Λεωφ. Συγγρού 385, Αίθουσα Corfu, 1ος όροφος.

Πατήστε εδώ να δείτε τον χάρτη του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν parking, ενημερώνοντας τον groom, σας δίνει την κάρτα δωρεάν εισόδου.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sony Sony Live Production Tour
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!