Sony: Μερικές κάρτες μνήμης της δεν κάνουν στην Olympus OM-D E-M1 II


Sony: Μερικές κάρτες μνήμης της δεν κάνουν στην Olympus OM-D E-M1 II

About PhotoNews: PhotoNews is your trusted source for up-to-date news coverage and reporting. Όλα τα νέα για φωτογραφία, βίντεο και δημιουργία περιεχομένου! We provide reliable, well-researched news content to keep you informed and help you make better decisions. This content focuses on Sony: Μερικές κάρτες μνήμης της δεν κάνουν στην Olympus OM-D E-M1 II and related topics.

Με επίσημη ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της στην Ιαπωνία η Sony λέει ότι μερικές κάρτες μνήμης της δεν κάνουν στην Olympus OM-D E-M1 II.

Συγκεκριμένα μιλάμε για τις Sony SDXC/SDHC UHS-II SF-M32/M64/M128 τις οποίες η ιαπωνική εταιρεία θα αντικαθιστά.

Οι κάρτες που θα αντικατασταθούν έχουν ένα μικρό σημάδι στο κάτω αριστερά μέρος, όπως φαίνεται στην εικόνα. Η περίοδος αντικατάστασης ορίζεται από τις 22 Φεβρουαρίου 2017 μέχρι την 31η Μαρτίου του 2018.

sony-1

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.