Canon: Για άλλη μία χρονιά κυρίαρχη στις γραμμές του SUPER BOWL


Canon: Για άλλη μία χρονιά κυρίαρχη στις γραμμές του SUPER BOWL

Όπως και πέρσι η Canon Η.Π.Α. ανακοίνωσε ότι η κυριαρχία της στις γραμμές του φετινού SUPER BOWL 51 ήταν αδιαμφισβήτητη.

Το SUPER BOWL είναι ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα στις H.Π.Α. και σύμφωνα με την Canon πάνω απο το 75% των φωτογράφων που κάλυψαν το μεγάλο αυτό γεγονός το έκανε με δικές της DSLR μηχανές και EF φακούς.

Επιπλέον και οι ειδικοί τηλεοπτικοί φακοί HD της ιαπωνικής εταιρείας χρησιμοποιήθηκαν για την τηλεοπτική μετάδοση του SUPER BOWL 51.

Ο COO της Canon Η.Π.Α. Yuichi Ishizuka δήλωσε: “Είναι τιμή να βλέπουμε ακόμα ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπου οι πιο ταλαντούχοι και σημαντικοί φωτογράφοι χρησιμοποίησαν εξοπλισμό της Canon για να καταγράψουν σημαντικές στιγμές. Αυτές οι εικόνες θα προβληθούν σε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και θα μπουν στην αθλητική ιστορία. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για εξοπλισμό για τους επαγγελματίες φωτογράφους και η Canon θεωρεί τιμή της να υπηρετεί αυτούς τους επαγγελματίες και να παρέχει τη διαβεβαίωση ότι τα προϊόντα της και η τεχνική υποστήριξη που παρέχει θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πιστών πελατών μας”.

Φυσικά όπως σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, έξω από το γήπεδο, η Canon είχε το δικό της σημείο με εξειδικευμένο προσωπικό για την συντήρηση του εξοπλισμού των φωτογράφων αλλά και τον δανεισμό εξοπλισμού σε όσους το επιθυμούσαν.

Ο βετεράνος φωτογράφος και Canon Explorer of Light Damian Strohmeyer, κάλυψε για 30η φορά το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός: “Πηγαίνοντας στο παιχνίδι πάντα έρχομαι σε επαφή με την ομάδα των Canon Professional Services για να δούμε τις ρυθμίσεις και το firmware και να βεβαιωθούμε ότι ο εξοπλισμός είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι οι παίχτες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχει τόσο πολύ δράση που δεν μπορείς να ανησυχείς για τον εξοπλισμό σου. Αναλόγως που είναι η δράση πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα όσα συμβούν, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για αλλαγή φακών. Για αυτό χρησιμοποιώ τρεις EOS-1D X Mark II, με τους φακούς EF 400mm f/2.8L IS II USM, EF 70-200mm f/2.8L IS II USM και EF 24-70mm f/2.8L II USM. Μετά το παιχνίδι χρησιμοποίησα τον EF 16-35mm f/4L IS USM για να καταγράψω τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών. Όλα λειτούργησαν υπέροχα και οι εικόνες βγήκαν τρομερές.”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon SUPER BOWL

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!