Οι φακοί της Canon κυριάρχησαν στις γραμμές του φετινού Super Bowl


Οι φακοί της Canon κυριάρχησαν στις γραμμές του φετινού Super Bowl

Το Super Bowl 50 συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των φίλων των sports στις H.Π.Α. και σύμφωνα με την Canon πάνω απο το 70% των φωτογράφων που κάλυψαν το μεγάλο αυτό γεγονός το έκανε με δικές της DSLR μηχανές και EF φακούς.

Ο Yuichi Ishizuka, πρόεδρος και CEO της Canon Η.Π.Α. δήλωσε “Αποτελεί μία ταπεινή τιμή για τη Canon να βλέπουμε τον τόσο μεγάλο αριθμό των πιο ταλαντούχων φωτογράφων, που καλύπτουν αθλητικά γεγονότα στη χώρα, να έχουν επιλέξει εξοπλισμό της Canon για να φωτογραφίσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Τις σπουδαίες εικόνες του παιχνιδιού θα δουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, και αυτό αποτελεί κίνητρο για τη Canon για να εξασφαλίσει ότι τόσο τα προϊόντα της όσο και η υποστήριξη της ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πιστών πελατών μας”.

Οι βετεράνοι φωτογράφοι αθλητικών γεγονότων και Canon Explorers of Light, Peter Read Miller και Damian Strohmeyer ήταν στις γραμμές του γηπέδου με την νέα Canon EOS-1D X Mark II, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της κάμερας από την ανακοίνωση της:
“Η EOS-1D X Mark II είναι ένα σημαντικό βήμα βελτίωσης στην ποιότητα αρχείου και η απόδοση της στα υψηλά ISO ήταν τεράστια. Αυτή η κάμερα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός” δήλωσε ο Strohmeyer.

Φυσικά όπως σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, έξω από το γήπεδο, η Canon είχε το δικό της σημείο με εξειδικευμένο προσωπικό για την συντήρηση του εξοπλισμού των φωτογράφων αλλά και τον δανεισμό εξοπλισμού σε όσους το επιθυμούσαν “Ο δανεισμός του εξοπλισμού από τις Canon Professional Services (CPS) μας έδωσε την ευκαιρία να καλύψουμε τον αγώνα κατά τρόπο που δεν θα μπορούσαμε αλλιώς” δήλωσε ο Carlos Avila Gonzalez, φωτορεπόρτερ και βιντεολήπτης της San Francisco Chronicle. “Όταν ένα τόσο μεγάλο και γνωστό παγκοσμίως αθλητικό γεγονός γίνεται στην περιοχή σου, πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να παραδώσεις εκείνο το είδος δουλειάς το οποίο θα κρατήσει κοντά τους αναγνώστες και θεατές και θα βλέπουν το μέσο σου ως το μέρος για να δουν το οπτικό υλικό. Η Canon με τον εξοπλισμό της βοήθησε να δώσουμε τέτοιου είδους κάλυψη.”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!