Sony NPA-MQZ1K, ένα αξεσουάρ που λύνει το θέμα αυτονομίας των Sony μηχανών


Sony NPA-MQZ1K, ένα αξεσουάρ που λύνει το θέμα αυτονομίας των Sony μηχανών

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών των Sony FF mirrorless μηχανών είναι η μικρή αυτονομία της μπαταρίας.

Πρόσφατα η Sony a9 παρουσιάστηκε με μία βελτιωμένη μπαταρία αυτονομίας 480 λήψεων που όμως και πάλι δεν είναι αρκετή για πολλούς.

Τη λύση φαίνεται να δίνει το νέο αξεσουάρ για τις E-mount μηχανές, Sony NPA-MQZ1K.

Πρόκειται για ένα ειδικό adapter το οποίο δέχεται 4 μπαταρίες τύπου Z (πωλείται με δύο) και μπορεί να συνδεθεί στις μηχανές της Sony, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορτιστής.

Εκτός από την Sony a9, ο ειδικός αυτός adapter είναι συμβατός και με τις Sony a7, a7R, a7S, a7 II, a7R II, a7S II, a6000, a6300, a6500, a5000, a5100 και RX10 III.

H τιμή του είναι στα 400 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!