Sony RX100 Mark II (Hands on video)


Sony RX100 Mark II (Hands on video)

Δείτε το αναλυτικό μας Hands On video για την Sony RX100 Mark II (δείτε και τις Hands On φωτογραφίες), την premium μηχανή της Sony με εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και πολλές δυνατότητες.

Η Sony RX100 Mark II δεν είναι απλά μία ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση της Sony RX100, αλλά μία ουσιαστική αναβάθμιση του προηγούμενου μοντέλου.
Ο νέος αισθητήρας back-illuminated, Exmor R, CMOS, μεγέθους 1″ (13.2 x 8.8 mm) και ανάλυσης 20.2 megapixels είναι 40% πιο ευαίσθητος από τον αισθητήρα της RX100. Σε συνδυασμό με τον φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T*, φωτεινότητας f/1.8 και πραγματικού εστιακού μήκους 28–100 mm (σε φορμά 35mm), η νέα RX100 II δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στον καθένα. Το ISO μπορεί να ρυθμιστεί από 160 μέχρι 12.800 (25.600 στο auto) και η ταχύτητα λήψης “πιάνει” τα 10 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ είναι εξοπλισμένη και με σταθεροποιητή. Μπορεί να καταγράψει video Full HD 1920×1080 στα 24 fps.
Η Sony RX100 II έχει οθόνη 3″, μεταβλητής γωνίας (84 μοίρες προς τα πάνω και 45 μοίρες προς τα κάτω) και ανάλυσης 1,229,000 dots, hot-shoe υποδοχή για εξωτερικό flash ή ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο και ενσωματωμένες τεχνολογίες WiFi και NFC (Near Field Communication).
Μπορείτε να τη βρείτε στην ελληνική αγορά στην τιμή των 799 ευρώ (τιμή καταλόγου).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Πολυ ωραιο και αναλυτικο review!!

    Οσον αφορα την συσκευη, οπως βλεπω τον χειρισμο, μια οθονη αφης θα την εκανε πολυ πιο ευχρηστη!
    Για τα υπολοιπα specs, ειπαμε, object of desire…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!