Αύριο ανακοινώνονται οι νέες Sony RX1R και Sony RX100 MII. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες τους


Αύριο ανακοινώνονται οι νέες Sony RX1R και Sony RX100 MII.  Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες τους

Αύριο η Sony θα ανακοινώσει στο Λονδίνο της αρκετό καιρό τώρα φημολογούμενες Sony RX1R και Sony RX100 MII.  Σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες τους, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Η Sony RX1R έχει αισθητήρα CMOS Exmor  Full Frame, με ανάλυση 24.3 megapixels, ενώ το Low Pass φίλτρο έχει αφαιρεθεί.  Το ISO ρυθμίζεται από 100 έως  25600, η ταχύτητα λήψης είναι 5 καρέ το δευτερόλεπτο ενώ καταγράφει Full HD video.  Η RX1R είναι εξοπλισμένη με φακό  Zeiss Sonnar T * 35mm F2 και οθόνη 3″, ανάλυσης 1.229.000 dots.  Οι διαστάσεις της είναι 113.3 x 65.4 x 69.6 χιλιοστά και το βάρος της 482 γραμμάρια (με μπαταρία).  Αναμένεται να κοστίχει 2800$.Sony RX100 MKII
H Sony RX100 MKII είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα ExmorR CMOS των 20.2 megapixels με φακό Zeiss Vario-Sonnar πραγματικού εστιακού μήκους 28-100mm και φωτεινότητας f/1.8.  Η ταχύτητα λήψης θα αγγίζει τα 10 καρέ το δευτερόλεπτο στη πλήρη ανάλυση.  Η οθόνη είναι 3″ με ανάλυση 1.229.000 dots και δυνατότητα αλλαγής της γωνίας επισκόπησης και το βάρος της είναι μόλις 281 γραμμάρια.  Η RX100 MKII θα έχει ενσωματωμένες τεχνολογίες WiFi και NFC (η πρώτη Sony μηχανή με τη νέα τεχνολογία Near Field Communication).  Αναμένεται να κοστίζει 749$.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

sonyalpharumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!