Η Sony φρεσκάρει τους Zeiss φακούς 24-70mm και 16-35mm για A-mount


Η Sony φρεσκάρει τους Zeiss φακούς 24-70mm και 16-35mm για A-mount

Οι δύο νέοι Zeiss φακοί (σχεδιάζονται από την Zeiss αλλά παράγονται από την Sony) είναι κατάλληλοι για Full Frame μηχανές με A-mount (Sony a99, Sony a77 II), ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με Sony μηχανές με E-mount (σειρά Sony a7), με την χρήση του κατάλληλου adapter.

Οι Zeiss Vario-Sonnar T* 16-35mm F2.8 ZA SSM II (model SAL1635Z2) και Zeiss Vario-Sonnar T* 24-70mm F2.8 ZA SSM II (model SAL2470Z2) υπόσχονται καλύτερη ποιότητα εικόνας, μείωση του φαινομένου ghost, καλύτερη απόδοση του συστήματος αυτόματης εστίασης και αντοχή σε νερό και σκόνη.

Οι Zeiss Vario-Sonnar T* 16-35mm F2.8 ZA SSM II (model SAL1635Z2) και Zeiss Vario-Sonnar T* 24-70mm F2.8 ZA SSM II (model SAL2470Z2) θα είναι διαθέσιμοι τον Ιούνιο, στην τιμή των 2250 και 2100 δολαρίων αντίστοιχα.

Sony 16-35-1

Sony 24-70

Sony 24-70-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Sony Sony Lenses Zeiss

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Ας τις κρατούσε SLR που τις έκανε SLT τις FF και θα είχε καλύτερο μερίδιο. αυτή τη στιγμή με το E-mount (α7) δεν έχει νόημα η ύπαρξη SLT. Αν ήταν SLR θα είχαν κάποια θέση σε συγκεκριμένο κοινό. Στις SLT και ενώ υπάρχουν οι mirrorless με Phase Diff AF δε βλέπω μέλλον ούτε και πολύ παρόν.

    Ας ελπίσουμε πως αν θέλει να κρατήσει ζωντανό το A-mount θα βγάλει κάτι σε SLR. Ποτέ δεν είναι αργά.

    • #
      1

      είναι σαφές ότι η sony έχει αποτύχει με τις DSLT…δεν νομίζω να το επιχειρήσει να κεντρίσει τους δύο μεγάλους στις DSLR και καλά κάνει και επικεντρώνεται στο mirrorless όπου φαίνεται να έχει μέλλον…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!