Η Sony θα ανακοινώσει τα νέα Xperia στις 11 Μαΐου

Τα νέα Sony Xperia θα ανακοινωθούν στις 11 Μαΐου και φυσικά περιμένουμε να τα δούμε καθώς πάντα έχουν πολύ δυνατές κάμερες.
Το Xperia 1 IV αναμένεται να έχει τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, οθόνη 6,5″ και τετραπλή πίσω κάμερα, ενώ το Xperia 5 VI, λέγεται πως θα χρησιμοποιεί Snapdragon 8 Gen 1 από την TSMC, με οθόνη OLED 6,1″και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Τέλος το Xperia 10 IV θα μοιάζει με το Xperia 10 III με οθόνη OLED 6 “και τριπλή κάμερα πίσω.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!
Δες την εβδομαδιαία μας φωτογραφική εκπομπή Angle of View στο YouTube ή άκουσε την ως Podcast σε Spotify, Google ή Apple!

Πριν φύγετε δείτε
- Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις τελευταίες στιγμές δύο γυναικών πριν εξαφανιστούν στον Παναμά!
- Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Leica με τη Xiaomi, το Xiaomi 12 Ultra θα είναι το πρώτο με κάμερες Leica!
- Φωτογράφος καταχράστηκε χρήματα από Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων!
- McDonald’s και Wendy’s μηνύονται για παραπλανητικές εικόνες!
- Φωτογράφος σώζει πυγμάχο από τραυματισμό στο κεφάλι, μετά από πτώση του εκτός ρινγκ!
- Viral βίντεο δείχνει τη βελτίωση μιας φωτογράφου σε μια δεκαετία!