Sony Xperia Z5 Premium: δημιούργησε το πρώτο 48K – 360 μοιρών video στον κόσμο


Sony Xperia Z5 Premium: δημιούργησε το πρώτο 48K – 360 μοιρών video στον κόσμο

Χρησιμοποιώντας 12 Sony Xperia Z5 Premium, τοποθετημένα σε ένα ειδικό Rig που είχε δημιουργηθεί σε 3D εκτυπωτή, για να καλύψει κάδρο 360 μοιρών, η Sony κατέγραψε το χιονισμένο τοπίο, στο Rise Ski & Snowboard Festival στο θέρετρο Les Deux Alpes της Γαλλίας.

Το Sony Xperia Z5 Premium καταγράφει από μόνο του 4K video και το τελικό video, ανάλυσης 48K, μπορεί κάποιος να απολαύσει καλύτερα με το Google Cardboard και την ειδική εφαρμογή του YouTube για Android.

Δείτε το video και περιηγηθείτε με το ποντίκι σας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!