Νέες εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά της Fujifilm X-A1. Σύντομα η ανακοίνωση της


Νέες εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά της Fujifilm X-A1. Σύντομα η ανακοίνωση της

H Fujifilm X-A1 πρόκειται να ανακοινωθεί από στιγμή σε στιγμή, κρίνοντας από την διαρροή φωτογραφιών και τεχνικών χαρακτηριστικών που είχαμε τις τελευταίες ημέρες.
Η entry level και πιο οικονομική mirrorless μηχανή του συστήματος X, θα έχει αισθητήρα APS-C, CMOS EXR, των 16 megapixels (όχι τεχνολογίας X-Trans που έχουν οι άλλες μηχανές της σειράς), οθόνη 3″, μεταβλητής κλίσης και μέγιστη ταχύτητα λήψης 5.6 καρέ το δευτερόλεπτο. Επίσης θα είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο flash και υποδοχή hot-shoe και θα δέχεται όλους τους φακούς της σειράς X.
H Fujifilm X-A1 θα κυκλοφορήσει σε μπλε, κόκκινο και μαύρο χρώμα, με τιμή αρκετά χαμηλότερη από τα 800 ευρώ της Fujifilm X-M1.
Επίσης όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί, πολύ κοντά είναι και η ανακοίνωση του νέου τηλεφακού XC 50-230mm, για τον οποίο περιμένουμε να έχουμε πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

Fujifilm X-A1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!