Δείτε εικόνες του νέου επερχόμενου kit φακού της Fujifilm!

Διέρρευσαν εικόνες του νέου kit φακού Fujinon XF16-50mm f/2.8-4.8 που θα λανσάρει η Fujifilm στη θέση του XF 18-55mm f/2.8-4 OIS.

Τις προηγούμενες μέρες σας ενημερώσαμε για την απόφαση της εταιρίας να λανσάρει νέο Kit φακό στη θέση του θέση του κλασικού XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS και θα είναι ο νέος Fujinon XF 16-50mm f/2.8-4.8 R LM WR. Δείτε εδώ. Δείτε τις πρώτες εικόνες του επερχόμενου φακού που μόλις διέρρευσαν:

Ένα αρνητικό είναι ότι ο νέος kit φακός έχει μέγιστο διάφραγμα στα (50mm) f/4.8 αντί για f/4 και απουσιάζει η σταθεροποίηση εικόνας (OIS). Στα θετικά είναι ότι διαθέτει weather sealing (προστασία από δύσκολες καιρικές συνθήκες) κάτι που έλειπε. Πολλά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια, όπως το κλασικό δακτυλίδι διαφράγματος στο εξωτερικό μέρος και ίδιο σύστημα linear motor αυτόματης εστίασης (γραμμικό μοτέρ). Σύμφωνα με το Fujirumors, ο νέος φακός θα διαθέτει εσωτερική λειτουργία ζουμαρίσματος, δηλαδή δε θα εκτείνεται ο φακός όταν αλλάζετε εστιακό μήκος σε σχέση με τον παλιό kit φακό.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας από τους φακούς που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους. Μείνετε συντονισμένοι στο pttl για νεότερα.


Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα

Luminar - Λογισμικό Επεξεργασίας φωτογραφιών

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας!


Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

Σπανουδάκης Γιώργος

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.