Διέρευσαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες από την αυριανή επίσημη ανακοίνωση της Panasonic GF6


Διέρευσαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες από την αυριανή επίσημη ανακοίνωση της Panasonic GF6

Panasonic GF6Μετά τη διαροή των φωτογραφιών της mirrorless Panasonic GF6 που σας παρουσιάσαμε εδώ, σήμερα, μία ημέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση της, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και οι επίσημες φωτογραφίες της που αναμένουμε να δούμε στην αυριανή παρουσίαση της.

Οι φωτογραφίες είναι από μία λευκή GF6, με νέο mode dial και οθόνη μεταβλητής γωνίας 180 μοιρών και υψηλής ανάλυσης 1.04 εκατομμυρίων dots.  Η μηχανή θα έχει τον ίδιο αισθητήρα 16 megapixels με την Panasonic GX1 και επεξεργαστή Venus.  Το ISO θα μπορεί να ρυθμιστεί από 160 μέχρι 12.800, ενώ η ταχύτητα λήψης θα είναι 4.2 καρέ το δευτερόλεπτο.  Η νέα GF6 θα έχει ενσωματωμένο WiFi και θα κυκλοφορήσει μετά τις 24 Απριλίου σε κιτ με τον φακό 14-42mm.

Αναλυτική παρουσίαση μετά την αυριανή επίσημη ανακοίνωση της.

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!