Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας: Με επιτυχία οι εκλογές, αναδείχτηκε το νέο Δ.Σ.


Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας: Με επιτυχία οι εκλογές, αναδείχτηκε το νέο Δ.Σ.

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι πρώτες εκλογές του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας, με την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, των αντιπροσώπων στην ΠΟΦ και της ελεγκτικής επιτροπής.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου.

Θεσσαλονίκη 14 Δεκεμβρίου 2017

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη ιστορική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων.

Τα πέντε μέλη που εξελέγησαν για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι:
Πρόεδρος Σβανιά Ιωσηφίνα
Αντιπρόεδρος Αλέπα Κατερίνα
Γραμματέας Σολιόπουλος Ηρακλής
Ταμίας Δημάκης Βασίλειος
Μελός Νικολάκης Έκτωρας

Ως μέλη της ελεγκτικής επιτροπής βάση της μυστικής ψηφοφορίας των μελών του Σωματείου ορίστηκαν οι:
Ατέσης Γεώργιος
Γκωτη Βούλα
Μπαϊρακτάρη Ειρήνη

Τέλος αντιπρόσωποι του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων ορίστηκαν βάση της μυστικής ψηφοφορίας οι:
Ατέσης Γιώργος
Βάιος Βήτος
Γατζόπουλος Θωμάς
Κίτσος Τρύφον
Σβανιά Ιωσηφίνα
Σολιόπουλος Ηρακλής

Τα μέλη του Σωματείου θέλουν να ευχαριστήσουν το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για την προσπάθεια του να φτάσουμε στην εκλογική διαδικασία και να πάρει μορφή το νέο Σωματείο και συγκεκριμένα τους:
Δημάκη Βασίλειο
Κομνηνό Ευστάθιο
Μπαϊρακτάρη Ειρήνη
Σβανιά Ιωσηφίνα
Σολιόπουλο Ηρακλή
Φωκά Αναστάσιο

Ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, κ.Σπύρο Διαμαντόπουλο, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκλογική διαδικασία και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Τέλος ευχαριστίες σε όλες τις εταιρείες που παραβρέθηκαν και προσέφεραν δώρα για τα μέλη του Σωματείου (Κονχυλάκης, Στάμος Α.Ε, Alboom Digital , Art Point, Arx Photolab , Avb Photoworld , Camera Lab, Combassbook, Macleo Album, My Albums, Merκοuri, ,Prolab, Technofilm, ThessAlbum), τα οποία αποδόθηκαν κατόπιν κλήρωσης.

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλους τους Επαγγελματίες Φωτογράφους και Εικονολήπτες να συμμετάσχουν στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει κοινή δράση σε ότι αφορά τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο της επαγγελματικής φωτογραφίας στην χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες και τρόπο επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Σωματείου, www.sppv.gr.

Με εκτίμηση

Τα μέλη του Δ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

SPPV
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!