O Στέφανος Πάσχος καλεσμένος στο τμήμα φωτογραφίας του ΙΕΚ Ακμή


O Στέφανος Πάσχος καλεσμένος στο τμήμα φωτογραφίας του ΙΕΚ Ακμή

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΣΧΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ
WORK SHOP “THE ART OF PHOTOGRAPHY”
Οι σπουδαστές του Τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή φωτογραφική εμπειρία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο.
Σ’ ένα διήμερο WORKSHOP με θέμα «ΤΗΕ ΑRT OF PHOTOGRAPHY” δίπλα σ’ έναν από τους πιο καταξιωμένους φωτογράφους στην Ελλάδα με μισό αιώνα κλικ…στη πλάτη του, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συμμετείχαν δυναμικά στη φωτογράφιση με έναν άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό και το άγρυπνο βλέμμα του Στέφανου Πάσχου.
Οι σπουδαστές φωτογράφιζαν το μοντέλο με ψηφιακές και αναλογικές μηχανές με μικτό φωτισμό και studio flash, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους.
Την υψηλή εποπτεία… είχε ο μεγάλος δάσκαλος όλων …. Στέφανος Πάσχος.
Οι σπουδαστές του τμήματος της Φωτογραφίας στο τέλος του Workshop, δήλωσαν χαρακτηριστικά : “Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται”!
Οι εργασίες των σπουδαστών , θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί τον Ιουνίου στο ΜΕTROPOLITAN COLLEGE του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, στο Campus του Κολεγίου στο Μαρούσι.

akmi-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

workshops
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!