Βρείτε τον δημιουργό της αγαπημένης σας εικόνας με την υπηρεσία Stipple Search


Βρείτε τον δημιουργό της αγαπημένης σας εικόνας με την υπηρεσία Stipple Search

Η εταιρεία Stripple παρουσίασε την εφαρμογή Stipple Mobile και την υπηρεσία Stipple Search.

Η Stipple Mobile είναι μία εφαρμογή για iOS (σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για Android) με την οποία μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο στις φωτογραφίες σας και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook και το Twitter. Σημαντικό στοιχείο της εφαρμογής είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να μένετε συνδεδεμένος με τις εικόνες σας, βλέποντας πόσες φορές τις βλέπουν άλλοι.
Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν εδώ.

Πιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπηρεσία Stipple Search, η οποία είναι μία μηχανή αντίστροφης αναζήτησης, που σας επιτρέπει να βρείτε ποιος φωτογράφος έχει δημιουργήσει την αγαπημένη σας εικόνα. Καθημερινά περίπου 700 εκατομμύρια εικόνες ανεβαίνουν μέσω υπηρεσιών όπως Twitter, Facebook, Instagram και Pinterest. Η Stripple εφαρμόζει την επισύναψη δεδομένων σε κάθε εικόνα, τα οποία επιτρέπουν τον θεατή να συνδέσει την εικόνα με τον δημιουργό της, σε πραγματικό χρόνο. Ο χρήστης δεν έχει παρά να σύρει την εικόνα που θέλει στο κουτί της Stripple Search.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Apps
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!