Δείτε την ανακατασκευή μίας μηχανής αυτοκινήτου σε ένα stop motion video 2.5 λεπτών


Δείτε την ανακατασκευή μίας μηχανής αυτοκινήτου σε ένα stop motion video 2.5 λεπτών

Χρειάστηκαν 11 μήνες και 3000 φωτογραφίες για να ανακατασκευάσει μία μηχανή αυτοκινήτου και να φτιάξει το παρακάτω stop motion video, ο χρήστης του YouTube “nothinghereok”.
Ο nothinghereok θέλησε να αντικαταστήσει τη μηχανή του αυτοκινήτου του που καταστράφηκε και για αυτό το λόγο αγόρασε μία ίδια μηχανή από το ebay, με σκοπό να την ανακατασκευάσει. Στην αρχή φωτογράφιζε την μηχανή και τα μέρη της, ώστε να θυμάται τι πάει που και να μπορεί να την συναρμολογήσει ξανά, μετά τον καθαρισμό της. Τελικά κατέληξε να δημιουργήσει ένα stop motion video, χρησιμοποιώντας 3000 φωτογραφίες που τράβηξε, το Adobe Premiere, την DSLR του και επενδύοντας το υλικό του με την μουσική του “In The Hall Of The Mountain King” του Edvard Griegs (Peer Gynt Suite).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Stop Motion Video
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!