Οι StringLESS τραγουδούν για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης


Οι StringLESS τραγουδούν για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Μουσική και φωτογραφία ενώνονται στην εκδήλωση του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Οι StringLESS τραγουδούν για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσική στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Ένα ταξίδι στη μουσική με «ξεναγούς» το γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα StringLESS διοργανώνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 20:00, το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Το φωνητικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη, με το όνομα που παραπέμπει στα μυθικά πλάσματα της ελληνικής παράδοσης, αλλά σημαίνει και «χωρίς χορδές» (“without strings”), θα παρουσιάσει τραγούδια από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια σε ένα μοναδικό live, όπου τα μουσικά όργανα απουσιάζουν και αντικαθίστανται από τις φωνές!

Επί σκηνής οι ηχοπαραγωγοί: Albena Ivanova Kutova, Κατερίνα Μαυροφρύδου, Έλσα Μουρατίδου, Βασιλική Αλεξίου, Δωροθέα Μιχαήλ.

Info:
Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
Ώρα 20:00
Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Α, Λιμάνι)
 Είσοδος ελεύθερη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!