Η Tamron διαθέτει δωρεάν νέα σειρά eBooks για το 2015


Η Tamron διαθέτει δωρεάν νέα σειρά eBooks για το 2015

Τη νέα σειρά για το 2015 ανοίγει το βιβλίο με τίτλο “Road Trip Across the Southwest” με τις φωτογραφίες του Ken Hubbard. Όπως λέει και ο τίτλος του βιβλίου, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο στις νοτιοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Στο ταξίδι αυτό, ο φωτογράφος χρησιμοποίησε αποκλειστικά το νέο φακό Tamron SP 15-30mm F/2.8 Di VC προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνατότητές του. Κάθε εικόνα που συμπεριλαμβάνεται, συνοδεύεται από μια περιγραφή του τρόπου που τραβήχτηκε η φωτογραφία, τις ρυθμίσεις μηχανής και φακού καθώς και την τοποθεσία που απεικονίζεται.

Το δεύτερο βιβλίο που διατίθεται ονομάζεται “Sports Photography: A Guide to Camera Setup and Exposure” και περιέχει φωτογραφίες της Jillian Bell, η οποία μας δίνει συμβουλές και περιγράφει τεχνικές για τη φωτογράφιση sports. Για τη λήψη αυτών των φωτογραφιών χρησιμοποιήθηκαν διάφοροι τηλεφακοί της εταιρίας.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί με 4 ακόμη βιβλία που θα είναι διαθέσιμα μέχρι το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Τα eBooks διατίθενται δωρεάν και μπορείτε να τα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της Tamron.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Tamron
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!