Υποδεχόμαστε τον νέο Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2


Υποδεχόμαστε τον νέο Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2

Ανακοινώθηκε ο πολυαναμενόμενος επαγγελματικός φακός για Full Frame DSLR μηχανές, Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 (Model A032).

Ο Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 διεθέτει νέο σύστημα αυτόματης εστίασης Dual MPU (Micro Processing Units) με βελτιωμένη απόδοση στην ταχύτητα και την ακρίβεια εστίασης και τον καλύτερο σταθεροποιητή, VC (Vibration Compensation), απόδοσης 5 Stops.

Αποτελείται από 17 οπτικά στοιχεία σε 12 groups, ανάμεσα στα οποία 2 XR (Extra Refractive Index) στοιχεία, 3 LD (Low Dispersion) στοιχεία, 3 GM (Glass-Molded aspherical) στοιχεία και ένα υβριδικό ασφαιρικό για την μείωση των χρωματικών εκτροπών.

Επιπλέον η επίστρωση eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency), τεχνολογίας Nano, προσφέρει ανώτερη αντι-ανακλαστική απόδοση για μείωση των φαινομένων ghost και flare και η επίστρωση Fluorine προσφέρει προστασία του μπροστά κρυστάλλου από νερό και λάδια και επιτρέπει την ασφαλή απομάκρυνση σημαδιών από δαχτυλικά αποτυπώματα και βρωμιά.

O Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 εστιάζει από τα 38 εκατοστά και η έκδοση για Nikon μηχανές έχει και ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα για καλύτερο έλεγχο.

Το σκίαστρο του νέου φακού (hood) έχει νέο μηχανισμό κλειδώματος, ενώ ο νέος φακός δέχεται φίλτρα των 82mm.

Ο νέος φακός της Tamron θα είναι διαθέσιμος για Canon και Nikon, από τον Σεπτέμβριο και Αύγουστο αντίστοιχα, στην τιμή των 1200 δολαρίων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος Φακού Zoom
Για μηχανές Full Frame, APS-C
Εστιακό μήκος 24-70mm (36-105mm σε APS-C)
Σταθεροποιητής Ναι, 5 stops
Μέγιστη αναλογία μεγέθυνσης 1:5
Γωνία κάδρου 84°04′-34°21′ (for full-frame format)
60°20′ -22°33′ (for APS-C format)
Μέγιστο διάφραγμα f/2.8
Ελάχιστο διάφραγμα f/22
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος 9 (στρογγυλό άνοιγμα διαφράγματος)
Οπτικά στοιχεία 17
Groups 15
Αυτόματη εστίαση Ναι
Ελάχιστη απόσταση εστίασης 38 εκατοστά
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 905 γραμμάρια (Canon) και 900 γραμμάρια (Nikon)
Μήκος 11.1 εκατοστά (Canon) και 10.85 εκατοστά (Nikon)
Διάμετρος 88.4 χιλιοστά
Φίλτρο 82mm

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Tamron Tamron Lenses

Πηγή:

Tamron
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Καλογήρου Γιάννης | 1 Ιουλίου 2017 στις 9:57

    Γεια σας
    Μια ερώτηση για την Sony a6300 υπάρχει αυτός ο φακός η θέλω αντάπτορα ??
    Ευχαριστώ
    Ι.Κ.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!