Techart EF-GFX Adapter: Ο πρώτος με AF για τοποθέτηση Canon φακών στην Fujifilm GFX 50S


Techart EF-GFX Adapter: Ο πρώτος με AF για τοποθέτηση Canon φακών στην Fujifilm GFX 50S

Η Techart παρουσίασε τον πρώτο adapter με δυνατότητα χρήσης του συστήματος αυτόματης εστίασης, για τοποθέτηση Canon/Sigma φακών στην Fujifilm GFX 50S.

Επιπλέον ο Techart EF-GFX Adapter επιτρέπει την αλλαγή του διαφράγματος του φακού από τη μηχανή, ενώ υποστηρίζει και το σύστημα σταθεροποίησης, όταν αυτό υπάρχει στον φακό. Ακόμα επιτρέπει την καταγραφή των στοιχείων λήψης του φακού στα EXIF data.

Η εταιρεία λέει ότι εργάζεται ώστε να ξεκλειδώσει και τη δυνατότητα συνεχούς εστίασης στη λήψη video (AF-C), δυνατότητα που θα δοθεί στους χρήστες μέσω μελλοντικής αναβάθμισης του Firmware του adapter. Για αυτό το λόγω και ο νέος adapter συνδέεται σε Η/Υ μέσω καλωδίου Micro USB.

H προτεινόμενη τιμή του Techart EF-GFX Adapter είναι στα 499 δολάρια και μαζί δίνεται εγγύηση ενός έτους.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Techart.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!