Αυξήστε την αυτονομία της GoPro με το Tehkton CagePro και μπαταρία της Canon


Αυξήστε την αυτονομία της GoPro με το Tehkton CagePro και μπαταρία της Canon

H GoPro Hero 3 είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία action camera της αγοράς, αλλά η αυτονομία της είναι ένα θέμα για πολλούς χρήστες της. Αν και η εταιρεία στην έκδοση GoPro Hero 3+ βελτίωσε την μπαταρία προσφέροντας περισσότερη αυτονομία κατά περίπου 40 λεπτά (φτάνοντας σε σύνολο τα περίπου 90 λεπτά), παρόλα αυτά για πολλούς η διάρκεια της, ειδικά όταν χρησιμοποιούμε το WiFi είναι ένα θέμα.
Την λύση έρχεται να δώσει ένα νέο προϊόν, το Tehkton CagePro. Πρόκειται για μία ειδική θήκη για την GoPro Hero 3/3+, η οποία δέχεται και μία Canon LP-E6 ώστε να τροφοδοτεί την GoPro και να της δίνει έξτρα αυτονομία μέχρι 4 ώρες. Το Tehkton CagePro μπορεί επίσης να δεχτεί φίλτρα των 62mm (όπως π.χ. ND ή CPL φίλτρα), ενώ υπάρχει και η έκδοση του με ειδική χειρολαβή για ακόμα καλύτερες λήψεις.
Το Tehkton CagePro κοστίζει 150 δολάρια (χωρίς την μπαταρία της Canon) ή 180 δολάρια αν το παραγγείλετε με την ειδική χειρολαβή και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Tehkton CagePro

Tehkton CagePro

Tehkton CagePro

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DIYphotography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!