Η TEKNIQ είναι μια τσάντα 3 σε 1 που προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας


Η TEKNIQ είναι μια τσάντα 3 σε 1 που προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Στην ουσία πρόκειται για δύο διαφορετικές τσάντες που μπορούν να ενωθούν σε μία μεγαλύτερη.

Η μικρότερη από αυτές είναι μια τσάντα ώμου που μπορεί να δεχθεί μια κάμερα DSLR, ένα φορτιστή και έναν έξτρα φακό, έχει διαστάσεις 25x19x18 εκατοστά και ζυγίζει 450 γραμμάρια. Η μεγαλύτερη είναι τσάντα τύπου sling και χωράει μια κάμερα DSLR, ένα φορτιστή, ένας φακό ή τηλεφακό, ένα φλας και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ έχει διαστάσεις 25x30x18 εκατοστά και ζυγίζει 770 γραμμάρια.

Όταν αυτές οι δύο τσάντες ενωθούν, συνδυάζεται ο ωφέλιμος χώρος για να κουβαλήσετε περισσότερα αντικείμενα στην εξόρμησή σας. Φυσικά δε λείπουν και οι έξτρα θήκες για αντικείμενα όπως κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ, κλειδιά, πορτοφόλι και άλλα. Η τσάντα διαθέτει αδιάβροχη κουκούλα και θέση για τριπόδι.

Είναι κατασκευασμένη από υφαντό νάιλον για να μη σκίζεται εύκολα και υψηλής αντοχής φερμουάρ για να συγκρατούνται με ασφάλεια οι δύο τσάντες μεταξύ τους, οι οποίες ασφαλίζουν επιπρόσθετα με δύο κλιπ στα πλαϊνά.

Την τσάντα TEKNIQ μπορείτε να τη βρείτε στο Kickstarter με αρχική τιμή 179 δολάρια. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται οι δύο τσάντες, ένα κλιπ για καπάκι φακού, μία αδιάβροχη κουκούλα, μία βάση για τη μικρή τσάντα (όταν χρησιμοποιείται μόνη της), δύο ιμάντες για τη μεταφορά των τσαντών, μία βάση για τριπόδι και ένας ιμάντας για τριπόδι.

Tekniq bag-2

Tekniq bag-7

Tekniq bag-4

Tekniq bag-5

Tekniq bag-6

Tekniq bag-8

Tekniq bag-9

Tekniq bag-3

Tekniq bag-10

Tekniq bag-11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories bags Sling Bags Tekniq

Πηγή:

Tekniqphoto
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!