Η Tenba Packlite είναι η πρώτη αναδιπλούμενη φωτογραφική τσάντα στον κόσμο


Η Tenba Packlite είναι η πρώτη αναδιπλούμενη φωτογραφική τσάντα στον κόσμο

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι πως μπορεί να αναδιπλωθεί και να μαζευτεί σε ένα μικρό τσεπάκι της ίδιας τσάντας, καταλαμβάνοντας πολύ μικρό όγκο και βάρος που φτάνει μόλις τα 180 γραμμάρια.

Όταν η τσάντα ξεδιπλωθεί, μπορούν να τοποθετηθούν οι ειδικές θήκες ΒΥΟΒ της εταιρείας, προκειμένου να δημιουργηθούν τα χωρίσματα του εξοπλισμού μας. Επιπρόσθετα, στο εξωτερικό μέρος της τσάντας, υπάρχει ξεχωριστή θέση για μπουκαλάκι νερού.

Για την προστασία του εξοπλισμού, υπάρχει στο πάνω μέρος φερμουάρ και η τσάντα είναι κατασκευασμένη από νάυλον που απωθεί το νερό.

Οι τσάντες Tenba Packlite έρχονται στα παρακάτω τέσσερα μεγέθη:

Την Packlite Travel Bag for BYOB 7, με βάρος 110 γραμμάρια, διαστάσεις 25x15x10 εκατοστά και κόστος τα 20 δολάρια. Μπορεί να χωρέσει μια μικρού μεγέθους mirrorless μηχανή.

Την Packlite Travel Bag for BYOB 9, με βάρος 110 γραμμάρια, διαστάσεις 30x18x11 εκατοστά και κόστος τα 23 δολάρια. Μπορεί να χωρέσει μια μεσαίου μεγέθους mirrorless μηχανή.

Την Packlite Travel Bag for BYOB 10, με βάρος 180 γραμμάρια, διαστάσεις 33x23x13 εκατοστά και κόστος τα 27 δολάρια. Μπορεί να χωρέσει μια DSLR μηχανή με φακό.

Την Packlite Travel Bag for BYOB 13, με βάρος 180 γραμμάρια, διαστάσεις 41x25x15 εκατοστά και κόστος τα 29 δολάρια. Μπορεί να χωρέσει μια DSLR μηχανή με τηλεφακό.

tenba packlite-2
tenba packlite-3

tenba packlite-4

tenba packlite-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Tenba
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

1 σχόλιο

  • #
    1

    νταξ, αλλά και πότε έχεις την τσάντα τελείως άδεια να μπορείς να την μαζέψεις;

    Προφανώς όπως δείχνει και το βίντεο έχει χρήση μόνο αν κουβαλάς άλλη τσάντα σε ένα μέρος και θέλεις να μεταφέρεις και άλλη μία για δευτερη. Στην μεταφορά της δεύτερης την διπλώνεις και ενώ ο εξοπλισμός σου είναι στην άλλη τσάντα.

    Δεν είναι κακή η ιδέα.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!