Δοκιμάζοντας μια αδιάβροχη βαλίτσα Pelican 1510 μέσα σε πισίνα


Δοκιμάζοντας μια αδιάβροχη βαλίτσα Pelican 1510 μέσα σε πισίνα

Όλες οι εταιρείες φωτογραφικών ειδών, παραθέτουν τα όρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν απροβλημάτιστα τα προϊόντα τους. Τα όρια αυτά μπορεί να είναι θερμοκρασίας, βύθισης στο νερό ή σχετικής υγρασίας.

Ο φωτογράφος Nathan Taylor όμως, αποφάσισε να δοκιμάσει προσωπικά αν η Pelican 1510 μπορεί να κάνει αυτά που ισχυρίζεται. Στα χαρακτηριστικά της μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει εξωτερικό κέλυφος από πολυπροπυλένιο, αφρώδες προστατευτικό από πολυουρεθάνη στο εσωτερικό, ελαστικό δαχτυλίδι σφράγισης στο καπάκι και βαλβίδα ισοστάθμισης πίεσης για όταν βυθίζεται στο νερό. Μπορεί να δεχτεί εξοπλισμό μέχρι 23 κιλά χωρίς να βυθιστεί στο νερό, ενώ αν τελικά βυθιστεί, θα μπορεί να μείνει υδατοστεγής για 30 λεπτά στο ένα μέτρο βάθους.

Ο Taylor λοιπόν, βούτηξε με τη βαλίτσα στην πισίνα του και έβαλε όλο το βάρος του πάνω στη βαλίτσα για να βυθιστεί. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Cases Pelican Photo Bags
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

1 σχόλιο

  • #
    1

    Τζάμπα μάγκας, ας την είχε γεμάτη για να είχε πιο πολύ ενδιαφέρον …

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!